Konferensrum

Bildtext saknas

Vi har byggt ett konferensrum som kommer att vara tillgängligt för uthyrning. Rummet är utrustat med modern teknik, snabb internetuppkoppling och har plats för 16 sittande.

För information om bokning eller priser kan ni skicka ett mejl till boka@nordanstigsbostader.se eller ringa 0652-36268.

Adress: Ängebyvägen 10 - 829 60 Gnarp

 

 

 

Det finns plats för sexton personer

Det finns plats för sexton personer där. Utrymmet är välorganiserat och bekvämt, vilket gör det perfekt för både små och stora sammankomster. Med modern inredning och tillräckligt med sittplatser erbjuder det en trevlig atmosfär för alla typer av möten och evenemang.

 

 

Snabbt internet

Snabbt internet är oumbärligt idag för effektivt arbete, smidig kommunikation och högkvalitativ streaming. Det gör det möjligt att snabbt ladda ner och ladda upp filer. Investeringar i bredbandsteknik är avgörande för att möta användarnas ökade behov.

 

 

 

Modern teknik

Vi har modern teknik i konferensrummet för att säkerställa effektiv kommunikation och smidiga möten. Med avancerade presentationssystem, högupplösta bildskärmar och trådlös anslutning är vi redo att möta dagens krav på flexibla och produktiva arbetsmiljöer.

 

 

Tillgång 

I det gemensamma köket har du tillgång till en kaffemaskin där du kan brygga en kopp kaffe när du behöver en paus. Det finns också en trevlig matplats där du kan sitta och njuta av din måltid i lugn och ro.